Megérkeztünk a webre! ❤️

Évek óta folyamatosan fejlesztjük az Andrész cukrászda termékválasztékát, mert azon túl, hogy végtelenül izgalmas egy francia mono desszertben megálmodni a hagyományos csokitortát és ezzel a  tradicionális süteményeink mellett a modernebb ízek, formák világát is odavarázsolni a pultjainkba, bizony régóta élt a vágy bennünk, hogy ne csak a pompás sütemény és fagylalt trendekben vegyük fel a tempót. Szerettünk volna az online világ adta lehetőségekbe is bekopogni. 

Családi cukrászdánk történetében a generációkon átívelő tudás mindennek az alapja. Annak a minőségnek is, ami egybeforrt az Andrész cukrászda nevével. De most eljött az idő, hogy a fiatal generációtól is tanuljunk valamit. Ezért bár a hagyomány és a klasszikus értékesítési forma ebben a pillanatban még otthonosabb számunkra, de ezzel a friss és szép Andrész weboldallal vettünk egy jóleső mély lélegzetet és megtettük az első lépést azért, hogy kimerészkedjünk a virtuális világba. Mert nagyon szeretnénk, ha az újhullámos cukrászdák és kávézók megjelenése mellett a mi megújulni képes,  generációkon átívelő családi cukrászdánk is észrevehető és szerethető maradna számotokra. 

Szóval, itt vagyunk a weben. Böngésszétek olyan szeretettel ezt a kis Andrész honlapot,  mint amilyen szeretettel készítettünk nektek! És persze nem állunk meg itt, hamarosan jövünk még a további újításokkal is! 🤞

Kattints és nézd meg nyitvatartásunkat!