Egyszemélyes Andrész desszerttorták – mono desszertek

De mégis kinek az ötlete? Andrész Zoli sokat látott, tanult cukrászmester, aki 35 éves szakmai múlttal és számos külföldi tanulmányútról és mestertől hazahozott tapasztalattal zsizseg az Andrész cukrászda alkotóműhelyében. Csendes harcos, akinek a termékfejlesztés a lételeme. Ha mértékről van szó, kegyetlenül precíz, cukrászatában nincs nagyi féle gondolóforma’ méricskélés, ellenben minden kiszámítva, mérve, ellenőrizve. Nos valószínű, csak ezzel a hozzáállással születhetnek meg az Andrész cukrászda desszerttortái. Ínycsiklandó csoda költemények. 

Ezek az apró csodák nem egy nagy torta egy-egy szeletei, hanem mind egy-egy önálló, komplett mono desszert. Egy egész mini tortácska, egy személynek. 

A választék óriási, melynek csak Andrész Zoli képzelete szab határt. 

Tökéletes választás családi eseményekre, partikra, céges rendezvényekre, de egy egyszerű vasárnapi ebéd utáni édes bűnbeesésre is királyi megoldás. Amikor sokféle ízt szeretnél az asztalra varázsolni, mindezt elegáns köntösben, kizárólag minőségi alapanyagokból készült kézműves édességként, nos, akkor biztos eljött az Andrész desszerttorták ideje. 

Merj újítani te is, kóstold meg az Andrész desszerttortákat, mono desszertjeinket. Kattints és nézd meg nyitvatartásunk!